Lectie de zbor cu balonul in Bucuresti

Experiente cadou

Pret:4700.00lei
Produs disponibil

Voucherul se expediaza online

La expedierea voucherului in varianta tiparita de cadou se plateste transportul:

Posta Romana:10 lei

Curier rapid:25 lei

 Cum ar fi sa stapanesti un balon cu aer cald?  Zborul cu balonul este adesea comparat cu navigarea, doar ca aici apa este inlocuita cu nesfarsitul cer. Bucura-te de o experienta pe cinste alaturi de inca alti 3 prieteni ai tai.

Balloning-ul iti ofera nu doar un alt orizont ci si o atmosfera cu totul si cu totul romantica. Este printre putinele modalitati de zbor care iti creaza o ambianta contemplativa doar prin simplul fapt ca se zboara. Lectia de zbor cu balonul dureaza 60 de minute, timp in care iti vor fi descoperite tehnici de asamblare a balonului, cum sa detii controlul unui asemenea “glob” in aer.Zborul cu balonul este o idee de cadou perfect pentru adeptii infocati ai artei fotografice. Pozele vor deveni aminitiri “vii’ ale acestui zbor, iar senzatiile pe care le vei experimenta nu pot fi exprimate in cuvinte. Ballooning... cu totul si cu totul Romantic!   

...........................

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate dependenta de conditiile meteo. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta. Activitatea se poate desfasura doar pe perioada valabilitatii voucherului.

Validitate voucher: 12 luni

Cat dureaza activitatea: zborul dureaza 1 ora + un mini-curs introductiv despre principalele comenzi, pregatirea de zbor etc.

Numar minim de participanti ca activitatea sa se desfasoare: 1

Numar maxim de participanti la o data fixata: 4

Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate: participantii la acest zbor trebuie sa aibă cel putin 16 ani, iar daca au intre 8 – 16 ani este obligatoriu sa fie insotiti de o ruda de gradul I

Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

Nu putem controla vremea: aceasta activitate depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti

Ce mai trebuie sa stiti:

  • numarul de participanti pentru un astfel de zbor este 4 persoane (maxim 5 cu conditia ca fiecare pasager sa aibă aprox. 80kg si toti participantii sa nu depaseasca 400 kg)
  • aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • nu este inclus transferul pana la locatie

.............................

Perioada din an  in care se poate fdesfasura activitatea: aprilie - octombrie

Zilele in care se poate face desfasura activitatea la cererea clientului in functie de disponibilitate

Orele de desfasurare a activitatii: la cererea clientului in functie de disponibilitate
           Cadouri din inima - magazin de cadouri online

                                           Telefon:     0744.210.670