Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles pentru 5

Experiente cadou » Zbor

Pret:30268.00lei
Produs disponibil!

Voucherul se expediaza online!

La expedierea voucherului in varianta tiparita de cadou se plateste transportul:

Posta Romana:10 lei

Curier rapid:25 lei

 Bucurati-va de peisajele uluitoare, admirati de sus Castelul Bran si Castelul Peles si aveti privilegiul de a face o vizita privata in fiecare.

Faceti o oprire in Sinaia, perla statiunilor montane din Romania, pentru un pranz special servit la cabana de vanatoare a fostului dictator Ceausescu. Supa de fazan, pastravi pe pat de telina, prepelite umplute, medalion de caprioara vor fi savurate impreuna cu cele mai bune vinuri romanesti si, desigur, cu traditionala tuica!

O limuzina va preia de acasa si va transfera la heliport la inceputul programului, iar la incheiere va tranfera inapoi acasa.

 •  
  • Activitate disponibila in urmatoarele locatii : Bucuresti

   Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

   Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii.

   Validitate voucher: 12 luni

   Cat dureaza activitatea: circa 7 ore

   Numar minim de participanti pentru  ca activitatea sa se desfasoare: 1

   Numar maxim de participanti la o data fixata:  5

   Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate : nu se aplica

   Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

   Nu putem controla vremea: acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

   Familia si prietenii: din pacate numarul de locuri in elicopter este limitat

   Ce mai trebuie sa stiti:

   • este inclus transferul cu limuzina de la orice domiciliu de pe teritoriul orasului Bucuresti pana la heliport si de la heliport inapoi la domiciliul clientului
   • pretul include o vizita privata la castelele Bran si Peles, transferurile cu vehiculul la Sinaia si Bran, (daca proprietatea castelului pe care se aterizeaza de obicei nu e accesibila la data zborului – aici organizandu-se diverse festivaluri)
   • Intrucat aceasta activitate implica inchirierea unui elicopter pentru zbor, rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile pot suferi modificari in functie de data la care se doreste efectuarea misiunii 
   • elicopter, combustibil, taxe de aeroport, serviciile unui pilot vorbitor de limba engleză şi băuturi răcoritoare servite la bord
   • masa de prânz la Sinaia, în cabana care a aparţinut fostului dictator, Nicolae Ceausescu
   • transfer de la locul de aterizare la castel, la cabana si inapoi la elicopter in Sinaia

   

  • Perioada din an in care se poate desfasura activitatea : disponibilitate incepand cu 15 Septembrie 2015

   Zilele in care se poate desfasura activitatea: disponibilitate incepand cu 15 Septembrie 2015

   Orele de desfasurare a activitatii: recomandam plecarea dimineata la 09.00; plecarea se poate face oricand la cererea clientului in functie de orarul de vizitare al castelelor si luand in considerare ca elicopterul trebuie sa incheie zborul inainte de asfintitul soarelui

           Cadouri din inima - magazin de cadouri online

                                           Telefon:     0744.210.670