TERMENI SI CONDITII

 

 

Siteul  www.cadouri-din-inima.ro este proprietatea SC. LIANI DESIGN  SRL

 

Folosirea(vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site presupune acceptarea

acestor termeni si conditii.

Recomandam citirea cu atentie a acestora pentru buna desfasurare a comunicarii

 si relatiilor comerciale.

 

SC. LIANI DESIGN  SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii

de  utilizare si continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Datele personale introduse de cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat

al acestui site

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite

confirmarea comenzilor, livrarea produselor sau anuntarea promotiilor ,in nici

un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Toate descrierile produselor apartin fabricantului fiecarui produs in parte.

www.cadouri-din-inima.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu ofera garantii

implicite pentru produsele oferite in acest magazin virtual, aceste garantii sunt

date de fabricantii produselor oferite.

 

 LITIGII:

Orice litigiu aparut intre clienti si firma noastra va fi rezolvat pe cale amiabila.

In spiritul multumirii oricarui client va invitam sa rezolvati orice insatisfactie

legata  de calitatea produselor noastre la adresa : contact@cadouri-din-inima.ro

In caz contrar competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste termene si conditii clientul isi asuma in totalitate

riscurile  ce decurg.

www.cadouri-din-inima.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

Orice tentative de acces neautorizat la site-ul www.cadouri-din-inima.ro

si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Intreg continutul site-ului www.cadouri-din-inima.ro  texte, imagini, grafica,

alte  informatii sunt proprietatea SC. LIANI DESIGN  SRL

Marcile prezentate pe site sunt proprietatea detinatorului legal.

Toate materialele de pe acest site sunt protejate de legea  dreptului de autor.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate

in vigoare:

  1. Legea nr.365/2002 privind comertul electronic publicata in Monitorul Oficial nr.483/5.07.2002
  1. Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive publicata in Monitorul Oficial nr.560/2000
  1. Ordonanta nr.21/1992 privind protectia consumatorului publicata in Monitorul Oficial nr.212/28.08.1992 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


 

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin dupa cum este detaliat mai jos.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Liani Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele si prenumele, numar de telefon si adrese de livrare si facturare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre sau prin intermediul sectiunii de ,,Contact"  pusa la dispozitie in cadrul siteului.

Persoana responsabila cu informarea si eventualele neaintelegeri legate de datele cu caracter personal este Rusu Adela Lia  (tel: 0744210670 si email: rusuadelalia@yahoo.com)

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Cadouri-din-Inima.ro

 

Cadouri din Inima confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, prin trimiterea unui email la adresa: contact@cadouri-din-inima.ro

Exista si date care nu pot sa fie sterse. Comenzile plasate cat si datele oferite in scopul finalizarii acestor comenzi vor fi stocate in siguranta pentru o perioada de 10 ani de la data postari comenzii. Comanda in sine cat si datele oferite pentru finalizarea ei  tin loc de contract de prestari servicii la distanta si se supun legilor fiscale in viguare. Toate documentele fiscale trebuie pastrate pentru eventuale controale pentru o perioada de 10 ani motiv pentru care aceste informatii nu vor putea sa fie sterse.

 

Securitatea datelor

 

Sc Liani Design Srl foloseste datele cu caracter personal doar in urmatoarele situatii:

- pentru procesarea comenzilor si intocmirea facturilor fiscale aferente acestor comenzi

- gestionarea si rezolvarea eventualelor probleme aparute in cazul comenzilor plasate sau a serviciilor aferente comenzilor si produselor comercializate

- informatii despre contul si statusul comenzilor

- in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expediarea produselor. Numele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat in acest caz FAN COURIER pentru livrarea coletului

- in comunicarea cu clientul

- trimiterea de newslettere, oferte speciale si informari.

- scopuri statistice pentru a oferi o experienta cat mai buna in navigarea in cadrul magazinului online

- solicitarea de review-uri pentru produsele achizitionate

 

Sc Liani Design Srl NU foloseste datele cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 

- pentru operarea platilor online (nu avem acest serviciu)

- expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.cadouri-din-inima.ro poate sa renunte la abonarea la newsletter chiar si dupa ce initial a fost abonat.

 

Sc Liani Design Srl poate stoca informatii cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai buna in relatia cu Clientul. Informatiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adrese de facturare si livrare, numar de telefon), Ip-uri si informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider - furnizorul serviciului de internet) cookie-uri (ex: Google, Facebook, Zopim, RetargetingBiz etc), browserul de internet folosit pentru navigare (google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc) cat si echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tableta), data si ora la care siteului a fost vizitat, timpul petrecut in cadrul siteului cat si paginile care au fost vizualizate. Toate informatiile stocate vor fi folosite pentru siguranta si pentru statistici prin intermediul carora incercam sa inbunatatim experienta in cadrul magazinului online.

Navigarea in magazinul www.cadouri-din-inima.ro si comandarea produselor dorite nu necesita inregistrarea si autentificarea pe site. 

Sc Liani Design Srl nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni care pot sa pericliteze securitatea serverului pe care sunt gazduite datele. De asemenea Sc Liani Design  Srl nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de orice tert, colaborator la care se poate ajunge prin diferite legaturi, indiferent de natura acestora in afara siteului.

 

Feedback

 

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitelui de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

 

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin intermediul sectiunii de,,Contact" 
           Cadouri din inima - magazin de cadouri online

                                           Telefon:     0744.210.670